Prie arbatos su pienu...
Ingredientai:
400 g. sviesto
100 g. cukraus pudros
vanilinio cukraus
230 g. kvietinių miltų
120 g. kukurūzų miltų
kakavos
Žingsniai:
1. Stačiakampę skardą iškloti kepimo popieriumi, pabarstyti miltais. Orkaitę įkaitinti iki 180 C.
2. Sviestą gerai ištrinti su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi.
3. Suberti kvietinius ir kukurūzų miltus ir gerai išminkyti.
4. Tešlą atšaldyti šaldytuve (20-30 min.).
5. Rankomis suformuoti pailgą ritinį ir supjaustyti jį maždaug 0,8 cm riekelėmis.
6. Riekeles sudėti į skardą. Kepti 15-20 minučių.
7. Atvėsus, pabarstyti kakavos milteliais.
Gardžios nuodėmes!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą