1 stiklinė manų kruopų
1 stiklinė miltų
1 stiklinė cukraus
5 obuoliai (arba 2 stiklinės uogų)
1 šaukštas vanilinio cukraus
2 šaukštai cinamono
200 g. sviesto
Žingsniai:
1. Tešla. Į vieną indą suberiame manus, miltus ir cukrų. Išmaišome. Obuolius nulupame, išimame sėklytes, supjaustome norimo dydžio gabalėliais ir sumaišome kartu su vaniliniu cukrumi ir cinamonu.
2. Pyrago formavimas ir kepimas. Apvalią skardą išklojame kepimo popieriumi, patepame sviestu. Į skardą beriame sluoksnį manų mišinio, išdėliojame obuolius, viską pakartojame ir galiausiai užberiame trečią sluoksnį manų mišinio. Paviršių apibarstome per burokinę tarką sutarkuotu sviestu. Kepame 200 C orkaitėje 40 minučių. Patiekiame šiltą.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą