Ryžių pudingas


Kai prie stalo susirenka mylimiausi... 

Ingredientai:

2 stiklinės ryžių
2 stiklinės pieno
5 šaukštai cukraus
vanilinio cukraus
 razinų (jeigu dedame)
4 kiaušiniai

Žingsniai:

1. Ryžius išverdame piene ir paliekame atvėsti.

2. Supilame kiaušinių trynius, cukrų, razinas (jeigu dedame), vanilinį cukrų ir išmaišome.

3. Kiaušinių baltymus išplakame iki standžių putų ir įmaišome į ryžių masę.

4. Skardą ištepame sviestu ir pabarstome džiūvėsėliais, supilame ryžių masę. Skardą įstatome į didesnį indą  su verdančiu vandeniu. Kepame 180 C temperatūroje 40 minučių.

5. Patiekiame karštą su uogiene, sirupu arba vieną.

Gardžios nuodėmės!













 

Komentarų nėra: