Kai prie stalo susirenka mylimiausi...
Ingredientai:
2 stiklinės ryžių
2 stiklinės pieno
5 šaukštai cukraus
vanilinio cukraus
razinų (jeigu dedame)
4 kiaušiniai
Žingsniai:
1. Ryžius išverdame piene ir paliekame atvėsti.
2. Supilame kiaušinių trynius, cukrų, razinas (jeigu dedame), vanilinį cukrų ir išmaišome.
3. Kiaušinių baltymus išplakame iki standžių putų ir įmaišome į ryžių masę.
4. Skardą ištepame sviestu ir pabarstome džiūvėsėliais, supilame ryžių masę. Skardą įstatome į didesnį indą su verdančiu vandeniu. Kepame 180 C temperatūroje 40 minučių.
5. Patiekiame karštą su uogiene, sirupu arba vieną.
Gardžios nuodėmės!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą